We kijken erg uit naar deze kleine nieuwe telg. Om me goed te kunnen voorbereiden op haar komst en om stress te vermijden, neem ik nog opdrachten op maat aan tot 17 oktober. Deze juwelen zouden dan nog voor kerstmis uitgewerkt worden. 

Daarna kunnen er ook nog afspraken gemaakt worden voor maatwerk, maar deze worden dan uitgewerkt na mijn zwangerschapverlof -> in mei. 

Half april start ik stilletjes terug met afspraken in te boeken, maar ik richt me dan ten eerste op de trouwers. Tegen half mei kunnen er terug afspraken gemaakt worden voor andere dingen die op maat gemaakt moeten worden. 

Dit is een aankondiging voor het op maat maken van juwelen! 

De (web)shop blijft open  en er kunnen tot 25 december afspraken gemaakt worden om de juwelen uit de collectie te komen passen (en aan te kopen).  Dit natuurlijk steeds helemaal 'Corona proof'.

Het belooft een spannende winter te worden :), ik kijk er al naar uit!