Vanaf 11 mei zijn jullie na afspraak terug welkom in het atelier!

Joepie, ik ben super gelukkig dat ik jullie terug in mijn winkel mag ontvangen. Jullie zijn op dinsdag, donderdag of zaterdag tussen 10-18u welkom na afspraak. Een afspraak maak je best door de dag en uur die voor jullie het beste uitkomt door te emailen naar lieswambacq<at>gmail.com. Dan kan ik zelf een goede planning maken. Zie ik dat ik tijd heb om de ruimte en te gepaste juwelen tussen elke klant te ontsmetten.

Als alles goed gaat, werk ik vanaf 12 mei als volgt:

- ik doe de deur open en houdt 1,5m afstand, ik zal een mondsmasker dragen, jullie liefst ook.

- jullie mogen plaats nemen aan de tafel waarop een plastieken scherm staat

- jullie mogen jullie handen desinfecteren, ik voorzie hiervoor gel

- na elke pasbeurt worden de juwelen gedesinfecteerd, de ruimte verlucht, stoelen, tafel, deurklinken en trapleuning ontsmet. 

- gelieve niet te komen als je je ziek voelt. Ik zeg de afspraken ook af van zodra ik lichte symptomen heb.

Op de webshop blijven ondertussen dezelfde regels gelden. Bij het afrekenen kan je als je op fietsafstand woont de code KESSELLO invoeren. Dan wordt het pakje gratis in je bus geleverd. Merci om mij allemaal in deze rare periode zo te steunen. Hopelijk brengen mijn juwelen veel blijdschap!

Legal imprint