CORONA

Half maart moest ik plots al mijn afspraken afzeggen als gevolg van de Corona maatregelen. Mijn winkelruimte voelde leeg aan. Gelukkig is mijn webshop goed aangevuld en vinden jullie de weg naar mijn site! 

Als jullie in groot Leuven wonen, lever ik gratis met de fiets jullie pakje. Je kan dan de code KESSELLO op de website invoeren. 

Wonen jullie wat verder? Dan zijn er gelukkig nog de pakjes bezorgers die nog steeds aan het werk zijn. Dus als jullie op zoek zijn naar een cadeautje of in al deze miserie jullie zelf even willlen verwennen. Wees welgekomen!

Normaal gezien is dit een periode waarin veel trouwers hun trouwringen komen kiezen / ophalen. Door Corona is het allemaal wat moeilijk... 

Ik had enkele erg leuke videoshats voor nieuwe trouwringen, al hoop ik dat jullie snel terug eens kunnen komen passen. Want een trouwring, de ring die je voor de rest van je leven gaat dragen, moet er toch boenk opzitten en dat gaat toch ook met een bepaald 'gevoel' gepaard.

Ophalen was ook niet altijd evident. Sommige mensen maakten een erg lange fietstocht om op veilige afstand hun ringen op te halen, waarvoor dank!

Ik kon gelukkig nog een beetje werken aan mijn werkbank, al is zelfs dat geen evidentie aangezien niet al mijn leveranciers/mensen waarmee ik samenwerk nog aan het werk zijn. Het lukt me wel om ringen op maat te zetten en de bestellingen die ik nog lopende had af te werken. 

Al is mijn werktijd drastisch verminderd door deze levendige tweejarige in huis. Hij vind het gelukkig allemaal erg leuk en ontwikkeld vollop en is altijd blij als hij een pakje mag gaan brengen.

Gelukkig is er stilletjes aan hoop dat we het virus onder controle krijgen. Ik hoop er erg op dat ik na 11 mei terug klanten mag ontvangen, met toepassing van de veiligheidsregels en dat Dante terug met zijn vriendjes bij zijn onthaalouders kan gaan spelen. 

In een volgende blogpost hier meer over!

Legal imprint