Ga je trouwen, ken je iemand die binnenkort gaat trouwen? Of hou je gewoon van het grootste feest van de liefde? Dan is 'I do I do' the place to be! Zondag 13 oktober was ik daar ook en Elisabeth van Lent kwam langs en nam deze toffe foto's van mij en mijn standje. 

Wil je alles weten over trouwringen? Hier zijn een paar belangrijke puntjes om rekening mee te houden:

- Wil je een unieke op maat gemaakte trouwring? Ga dan zeker tijdig langs bij de goudsmid wiens werk past bij jullie persoonlijkheid. Ik raad meestal aan om minimum 3 maanden op voorhand te komen, maar wat eerder werkt meestal rustiger en aangenamer. (Ik werk steeds op afspraak -> als je graag eens samen rustig komt passen, stuur dan zeker een mailtje naar lieswambacq@gmail.com)

- Pas voldoende ringen zodat je goed ziet wat mooi is aan je vinger -> breedtes, diktes, steentjes, vormen, kleuren goud,... Op pinterest zien ze er soms leuk uit, maar aan je hand geeft het vaak iets helemaal anders.

- Je hoeft absoluut niet in paartjes van ringen te werken. Bij mij zijn dit enkel voorbeelden. Ieder van jullie is een uniek persoon en het belangrijkste is dat die persoon steeds blij wordt als hij/zij naar hun vinger kijkt. Het kan leuk zijn, maar doe dit vooral als jullie je hier beide heel goed bijvoelen

- Er kan met oud goud gewerkt worden, maar hou rekening dat je voldoende oud goud moet meebrengen. Dit loont zich vooral voor bredere modellen.

- Een gravure maakt voor mij een trouwring helemaal af. Dit zijn meestal de 2 namen en de datum, maar kan eventueel ook meer zijn -> rekening houdend met een maximum van 5 woorden ongeveer.

- Budget? In het zilver moet je rekening houden met ongeveer €300-€500 per paar -> afhankelijk van de afwerking met steentjes. In het goud (geel, wit of rood) begint het ongeveer vanaf €1000 per paar voor 2 dunne fijnere trouwringen en stijgt de prijs als je breder en met meer diamantjes afgewerkt gaat. 

- doosje? Momenteel is dit een wit doosje dat je perfect zo kan meenemen naar de ceremonie.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren!

Ps: Als je trouwringen bij mij besteld krijg je 20% korting op de bestaande juwelen voor je trouw.