BLIJ dat ik deel mocht uitmaken van Engaged, Rotterdam 25 -26 februari -> Cruise Terminal

Engaged

is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je ontmoet er creatieve leveranciers, je kan er lezingen bijwonen, en vakmensen aan het werk zien. Geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. 

Dit jaar konden de ladys van Engaged De Cruise Terminal in Rotterdam strikken. Een prachtige locatie... 

Cruise terminal Rotterdam

Ik bouwde mijn stand op met grote kartonnen dozen, gouden kaders, een gefotoshopte achterwand en natuurlijk veeeeeeel juwelen.

foto met dank aan http://leonnephotography.com/

Op de beurs kunnen alle ringen, trouwringen, oorbellen en armbanden aangepast worden. Ideaal als je nog nooit een ring geprobeerd hebt!

Foto met dank aan dit sympathieke verloofd paar en Leonne Photography om dit vast te leggen.

One of a kind oorbellen

One of a kind oorbellen met parels, bergkristal, labradoriet en citrine.  Zilver of verguld zilver, voor zij die net wat specialer durven ;). Ze lijken wel een schilderij in deze Barokke gouden kader.

Lies Wambacq stand

Op mijn stand kon je je ringmaten laten bepalen. Dit kan erg handig zijn als je ooit ten huwelijk wilt gevraagd worden of als je jullie trouwringen online willen bestellen. Een aantal koppels waren na de beurs zo verliefd dat ze hun ringen via mail besteld hebben, gelukkig had ik ook hun ringmaat al opgenomen :). Ik kijk er al naar uit om ze deze zomer rond hun vinger te zien.

Trouwringen die volledig op maat uitgewerkt worden.

Trouwringen werk ik steeds helemaal op maat uit. Je kan het materiaal kiezen, de breedte, de dikte, de textuur en de steentjes. Speciaal voor Engaged werkte ik drie nieuwe trouwring paren uit. Wie kan ze vinden?

Zicht op de bruidsjurken van http://wildatheartbridal.nl/nl/startpagina/

Vanop mijn stand had ik een prachtig zicht op de trouwjurken van: Wild at heart bridal. Ik zou niet kunnen kiezen tussen al deze mooie trouwjurken. Wit, veel kant, glitters, bloemen, rug décoltés, korte sleepjes,... I'm in love!

http://wildatheartbridal.nl/nl/startpagina/

Voor wie iets helemaal op maat en uniek wilt, kan ik Annelies Bruneel aanraden. Deze Brusselse ontwerpster specialiseerde zich op maatwerk in eerlijke stoffen. We spraken af om eens samen te zitten voor een koffie en ik kijk daar al erg naar uit! 

foto van Leonne Photography

Op de beurs kan je allemaal jonge creatieve ondernemers vinden die van jullie dag een bijzondere dag willen maken, zoals bijvoorbeeld Marit  van MK Floral design. Zij sierde op Engaged de volledige ruimte en ook dit demonstratiehuisje. Ik gaf hier op zondag een korte demonstratie van hoe een eenvoudige ring gemaakt worden. Jaja, met vuur en al :).

Jullie merken het al, ik kan hier maar mensen blijven aanprijzen! Maar ik zou zeggen, kom het zelf ontdekken op de volgende editie van Engaged in Amsterdam, het laatste weekend van september. Ik ga er terug bij zijn en kijk er al heel erg naar uit!

Merci Judith, Vivian, Wendy en Marlieke om er weer een erg geslaagde editie van te maken!

Legal imprint