Voor de eerste keer neem ik deel aan de dag van de ambachten

Graag neem ik jullie op zondag 17 november van 11 tot 18u mee in mijn wereld en toon ik jou hoe een juweel bij mij gevormd wordt. In mijn nieuwe atelier is er voldoende ruimte om goed mee te kijken!

Om 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 en 17.30 geef ik een demonstratie van hoe je een juweel in zand giet. 

Mijn adres: Pasteelsblokweg 6, 3010 Kessel-Lo.

Ik kijk er al naar uit!

Op deze foto's ben ik aan het solderen. Dit is iets dat ik ongelofelijk graag doe. Het is het moment dat alle stukjes in elkaar vallen. Het juweel wordt één geheel. Het is ook het meest spannende moment, vaak gaat als er iets mis gaat het hier mis. Net iets te warm op een bepaald punt, het smelt. Net niet warm genoeg, het soldeer vloeit niet voldoende...

(foto's Simon Van Rhee)