Mijn allereerste workshop en dit in samenwerking met Studio Fijn

Wegens groot succes lanceren we deze workshop nog een derde en laatste keer bij Studio Fijn

Hier zijn wat foto's van Melissa Millis van de eerste workshop. 

Locatie: Mijn atelier + de drukkerij in Kessel-Lo.

De workshop wordt nog een laatste keer door Studio Fijn georganiseerd.

De techniek waarmee  we in deze workshop gaan werken is de verloren wastechniek. Dit is een zeer oude, maar ook toegankelijke techniek, dus perfect om onder mijn begeleiding zelf mee aan de slag te gaan en zo een zilveren ring te maken.Het voordeel van te werken met verloren was is dat je op voorhand fijne texturen en motieven kan aanbrengen. Misschien vind je hiervoor inspiratie in een voorwerp met een fijn patroon dat je mooi vindt of waar een speciale herinnering aan vasthangt? Na de workshop werkt Lies je ring verder af.Dit is een inspirerende workshop met een toffe, creatieve madam en een mooie gelegenheid om een ring te maken die volledig jouw stempel draagt!

WAAR We starten de workshop in het atelier van Lies Wambacq (Kessel-lo).

WANNEER 31 augustus 2019 13u-16u

PRIJS 130 euro. Hierin is de zilveren ring die je maakt ingebegrepen. Achteraf ontvang je de afgewerkte ring met de post (+6 euro).

WIJ VOORZIEN Wij voorzien een hapje en een drankje en garanderen een kleine groep (max. 10 personen) zodat er voldoende persoonlijke begeleiding is.  Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

SNEL ZIJN is de boodschap. Boek hier

Legal imprint