Win €1000 om te spenderen aan ringen!

3 jaar geleden werd ik na een lange reis doorheen Europa volledig zelfstandige. Onderweg stond ik stil bij wat ik graag doe en wat ik goed kan. Ik was dat na jaren 2 jobs (bijberoep juweelontwerpster en hoofdberoep bij een andere goudsmid / universiteit) een beetje zoek.

 

Soms kreeg ik mensen op bezoek waar ik iets voor op maat mocht maken.  Vaak waren dit koppels en ik ontdekte dat ik het steeds een uitdaging vond om samen met hen tot hun 'droom trouwringen' te komen. 

Een maand kwam ik mijn atelier niet uit en dacht na over wat een ideaal paar trouwringen is:

- tijdloos

- sterk

- comfortabel

- maar ook een klein hoekje af, waarmee je elk jou persoonlijkheid kan tonen

Maar hoe begin je hier nu aan zonder dat je een koppel voor je hebt zitten? Ik besloot om te vertrekken van bekende koppels en voor hen een trouwring te ontwerpen.

Hier zijn al enkele resultaten: 

albert and victoria

Wat de collectie typeert zijn de structuren die op elke ring uitgewerkt zijn, de speciale manier van het zetten van de steentjes, hun organische afwerking. 

Ik begon met een 20 tal paren: Yoko en John Lennon, Romeo en Julia, Caesar en Cleoptra, Bonnie en Clyde,... 

En ondertussen komen er steeds modellen bij. Onderstaande combinatie is mijn laatste wapenfeit: John en Pocahontas.

Pocahontas en John

In het begin van de collectie zocht iedereen nog in paartjes, maar ik zie hoe langer hoe meer dat de persoonlijkheid van iedereen naar boven mag komen in hun ringen. Vandaar ook deze verassende combinatie.

Om te vieren dat ik al 3 jaar kan doen wat ik graag doe -> geef ik een GROOT cadeau weg via mijn Instagram account! Twv €1000 maak je kans op ringen. De winnaar mag hier in mijn atelier langskomen en een droompaar laten samenstellen. 

Ga je binnenkort trouwen of weet je iemand die binnenkort gaat trouwen? Of wil je graag jou ringen 'updaten'? Waag dan je kans! 

Check INSTAGRAM @lieswambacq en klik op de 'WIN' foto voor alle wedstrijd informatie.

Legal imprint