En hier zijn ze dan... Op een zeer zonnige dag in Maart trokken we naar het bos in Pellenberg. Joke van WonderWeddings zorgde weer voor een geweldig team, Leentje wist dit alles heel mooi vast te leggen op foto! 

Iedereen die mij goed kent, weet dat ik best wel van drama en barok hou. In deze shoot kon ik mij dan ook helemaal uitleven met de juwelen. Waarom kleine fijne juweeltjes als je ook voor wat opvallende accenten kan gaan? Een zwaard, kruis, jaren 20 luchter oorbellen, parels,... 

Ik neem jullie even mee op een wonderlijk avontuur in het bos :).

Look 1:

In deze look kan je de volgende juwelen spotten ;)

sword earrings

Zwaard oorbellen.

nefertiti en ramses trouwringen

Trouwringen Ramses en Nefertiti. 

Het kruis dat je zowel aan een lintje als armband kan dragen, maar ook aan een ketting. 

Rood gouden Diana ring en Wit gouden Camilla ring. 

Neem je graag een kijkje achter de schermen van zo'n shoot? Bekijk dan zeker mijn vorige blogpost

Benieuwd naar de 2de look? Hou dan zeker mijn website in te gaten, want deze komt in mijn volgende blogpost!

Team: Models: Gil en Joyce /  Photo's: Leentje loves light / Organization & Styling: WonderWeddings / Flowers: Wildflowers & Wodka / Jewels: Lies Wambacq / Dresses: Rembo Styling & Marylise Bridal / Suit: Café Costume / Stationary: Letters & Styling / Makeup and Hair: Von Winckelmann / Furniture: Liberty Vintage / Cake: Baked