Soms ontmoet je mensen met wie het klikt, soms ontmoet je gelijkgezinde,... Het team voor deze shoot behoorde tot de laatste categorie. 

Joke Schoofs van weddingstyliste van Wonderweddings kwam met het idee van een ‘Winter Wonder Wedding in the Woods’. Joke is een kei in het organiseren van feesten en heeft smaak met hopen. Zij doet alle steentjes in elkaar passen... 

Op deze foto zie je Joke helemaal rechts. Altijd leuk als er wijn bij komt kijken :).

joke

Joke liet mij helemaal vrij om mijn ding te doen met mijn juwelen! Ik mocht het model vol drama hangen :). Grote oorbellen, een ketting, lintje, armbanden en veel ringen. Helemaal mijn ding. Als ik vandaag opnieuw zou trouwen, zou ik er graag zo uitzien als de modellen!

 

Joke werkt vaak en graag samen met Loes van Wild Flowers and Wodka. Loes heeft al eeuwig een passie voor bloemen en heeft hier sinds een tijdje haar beroep van gemaakt. Loes is een 100 doe het al die er steeds boenk op zit met haar kleur keuzes en combinatie. Op deze foto zie je haar aan het werk bij de creatie van een bloemenboog.

Loes

Om zo'n shoot compleet te maken mag ik zeker deze kanjer niet vergeten te vermelden! Eva, je kan haar terug vinden onder de naam Von Winckelmann. Ze wist voor deze Baroque bruid de perfecte look te creëren, en dit uitstluitend met natuurlijke make up producten! Ze zit vol passie :).

Eva

Ondertussen zou ik ze nog bijna vergeten, maar alle foto's werden gemaakt door Leentje van Leentje Loves Light. Leentje en ik stonden beide redelijk zwanger in het bos rond te dabberen... Maar geen hoek was haar te veel gevraagd! Hier zie je haar aan het werk terwijl ze de tafel fotografeerd. Alle meubels waren van Liberty Vintage.

Leentje

Na de shoot mochten we een hapje nemen van de overheerlijke taart van Baked!

En dan waren er ook nog 2 dappere vrijwilligers die onze modellen wouden zijn! Merci Joyce en Gil voor jullie ongelofelijk enthousiasme.

Joyce and Gil

De jurken waren van onze all time favorite: Rembo Styling & Marylise Bridal 

Het kostuum van Café Costume

Jurken van Rembo Styling

team work

Ps: Deze foto's zijn met mijn gsm genomen tijdens al het harde werk. Voor de real deal moet je zeker en vast mijn volgende blogpost bekijken!