Op 4 april 2018, na 41 weken in mijn buik, besloot hij dan toch dat hij klaar was om de wereld te ontdekken. In mijn ongeduld was ik al bijna terug beginnen werken, maar wat ben ik blij dat ik die laatste week toch ook nog echt genoten heb. Want van zodra Dante in ons huisje was, kwam er van werken niet veel meer in huis :). 

In februari ontwierp ik deze UNISEKS kaartjes en presentjes. 

Geboorte kaartje Danten

achterzijde geboorte kaartje Dante

De potjes vond ik in de kringloopwinkel en de kaarsjes maakte ik van oud kaarsvet. Een soort van ZERO WASTE cadeautjes dus ;), en wat rustgevende knutselmomenten voor mij.

Geboortekaartje en presentje

De eerste maanden na zijn geboorte waren heftig en heel intens, zoveel meer dan ik me ooit kon voorstellen... Maar het werd steeds leuker en leuker en we zijn zo verliefd op dat kleine wondertje. 

onze zoon

We hebben de tijd genomen om elkaar echt goed te leren kennen. Hierdoor is het 'zakelijk' wat stiller geweest. Maar gelukkig heb ik de meest begripvolle en lieve klanten. Nu deze kleine vriend overdag gaat spelen met zijn vriendjes in de crèche, kan ik er weer volop tegen aan. En wat heb ik daar zin in! Ik geniet van mijn tijd achter mijn werkbank en weer even 'Lies' te zijn.

5 maand

Al ben ik ook wel blij als ik deze kapoen ga halen :).