het laatste nieuws

Ik had nog maar net mijn 2de erkennings label als 'Maker' ontvangen of het werd al vernoemd in de pers. Het laatste nieuws kwam lang op de december tentoonstelling en nam bovenstaande foto. 

Fier als een gieter met mijn 2 labels!

Het HIB = Handmade In Belgium label is een label dat gecreëerd is door UNIZO om Belgische makers in de bloemetjes te zetten. Je kan het krijgen als je als volledig zelfstandige een volledig Belgisch product maakt. Het wordt uitgereikt aan allerlei verschillende ambachten. 

Het nieuwsblad

Een paar dagen later kon ik dit in het Nieuwsblad lezen bij mijn ontbijt! Waarvoor dank. Je ziet me hier aan het werk in mijn atelier met mijn voorbeeld collectie trouwringen.

Het laatste nieuws

Johan Durnez, voorzitter van UNIZO leuven bracht me het logo in hout. Vanaf nu staat dit te pronken op mijn kast en in de toekomst gaat dit logo ook altijd pronken op mijn certificaten. Ik kijk er ook naar uit om de mensen van UNIZO leuven beter te leren kennen. 

Met een juweel van Lies Wambacq, ben je zeker van een product dat volledig Belgisch is en met de hand vervaardigd!