***** Een interview in het magazine 'Jewels and Watches'

 INTERVIEW in Jewels and Watches

In september leerde ik op Bijorcha, een grote vakbeurs voor goudsmeden en juweliers, in Parijs  Eve kennen. Zij is redactrice bij het juwelentijdschrift Jewels and Watches, een magazine dat verdeeld wordt bij alle juweliers en ook in de handel verkrijgbaar is. Ik las het vaak toen ik nog bij andere goudsmeden werkte. Het gaat over de laatste nieuwe trends in juwelen en horloges, technieken, stenen, ontwerpers, ateliers, ... 

Eve was verzot op mijn foto's die op mijn stand op Bijorcha omhoog hingen en vond het zo passend bij mijn juwelen. De foto's zijn geïnspireerd op Barok portretten. De portretten met mijn 'rosse vriendin' brengen mijn juwelen helemaal tot leven. Voor Eve klopte mijn verhaal helemaal en ze maakte dit interview over mij, mijn juwelen en de foto's. 

Het interview kan je hier terug vinden: Jewels and watches. 

Ik bezorgde mijn vrienden en fotografen aan wie ik dit interview te danken heb een exemplaar en wat bleek, ze hadden dankzij het interview al een nieuwe opdracht binnen gekregen. Hun talent kwam duidelijk over!

Bij deze, een dikke merci Chloë Van Overmeir en Wim Knapen! Check zeker ook eens hun website.

Legal imprint