Stocksale Vrijdag 24 en zaterdag 25 September tussen 10-17u. Grote stocksale van -50 en -70% op een groot aantal zilveren juwelen van Lies Wambacq.

Kom je graag je slag slaan? Boek dan hier een tijdslot.

Je mag per twee of drie een tijdslot boeken, gelieve op tijd te komen zodat we overlapping met andere afspraken voorkomen. Er zijn nog een paar gaatjes, snel zijn is de boodschap!

Het was hier al een tijdje stilletjes, de laatste maanden stonden in het teken van Dante en Isala, mijn kindjes van eigen bloed, ipv mijn juwelenkindje. 

Soms is het goed om even afstand te nemen, even te kijken met een andere bril. Ik besefte dat ik meer wil doen wat mij blij maakt namenlijk unieke juwelen op maat maken. Tijdens de vele nachtelijke uurtjes eten geven aan Isala, had ik veel tijd om na te denken hoe ik dit juist wil doen. Achter de schermen ben ik hard aan deze verandering bezig. 

De eerste zichtbare stap die ik voor deze verandering ga zetten is een heuse stocksale. Waarom? Aangezien ik zo graag het maatwerk in het goud doe, heb ik besloten om de stock van de zilveren juwelen drastisch te verminderen.

Heerlijk toch, want dit wil zeggen dat ik een heleboel mensen blij kan maken met een juweel aan een zoet prijsje.